O nama

Tradicija koja traje

Dobrodošli u našu destileriju voćnih rakija - mesto gde tradicija i tehnologija stvaraju savršen spoj. Od 2010. godine, kontinuirano proizvodimo oko 20.000 litara voćnih rakija koje osvajaju srca ljubitelja širom naše zemlje ali i regiona. Naši proizvodi su našli put i do Rumunije, a na Aerodromu Nikola Tesla možete ih pronaći u okviru Dufry shopova. Takođe, ponosno smo prisutni na tržištu Srbije preko sistema Mercator-S, Univerexporta i drugih 260 pravnih subjekata kao što su hoteli, restorani i prodavnice.

Naša ponuda

U našoj paleti proizvoda nalazi se deset vrsta rakija, pri čemu rakija od dunje dominira. Pored nje, nudimo i sljivovicu, kajsijevaču, kruškovaču, medovaču, travaricu, lincuru,  pelinkovac i liker od zelenih oraha. Ono što naše proizvode čini jedinstvenim na tržištu je ne samo prepoznatljiv ukus i aroma, već i specifična etno forma pakovanja koju definišu drveni čep, bokal boca, pečatni vosak i konac koji se rucno spajaju u finalnoj fazi proizvodnje.

Rakija od Šljive- Šljivovica
Rakija od Kruške
Rakija od kajsije - Rakija distillery
Rakija od Šljive- Šljivovica

Naša statistika...

0 +
Litara Godišnje
0
Vrsta Rakija
0 +
Happy Customers

The Vegan is an awesome restaurant by any standard. For vegetarians, it’s a must visit and a great place to take your veggie skeptic mates. I’ll be back again and again, and you should be too.

Goran Mladenovic - suvlasnik destilerije.

Oni su nam ukazali poverenje

Ovo su samo neki od naših najvećih klijenata sa kojima saradjujemo.