Distillery - Degustaciona sala

Degustacija rakije

Umirujući zvuk kapljica koje se slivaju niz čašu i topao osećaj koji se širi telom nakon gutljaja samo su mali delići čari degustacije rakije, koja nam otvara vrata ka bogatstvu ukusa i aroma koje se kriju u svakoj flaši.

Aranžmani za degustaciju rakije

Pripremili smo vam tri aranžmana za degustaciju. Imajući i vidu širi spektar želja naših gostiju, potrudili smo se da ovim aranžmanima zadovoljimo potrebe i želje većine onih koji bi želeli da uz čašicu rakije uživaju u prijatnom ambijentu sa svojim prijateljima.

01

Rakija za početnike

 • Rakija dobrodošlice
 • Tradicionalno srpsko posluženje – slatko i domaća kafa.
 • 4  rakija za degustaciju po izboru.
Cana na upit
02

Raznolikost Kvaliteta

 • Rakija dobrodošlice
 • Tradicionalno srpsko posluženje – slatko i domaća kafa.
 • 8 rakija za degustaciju po izboru.
 • Meze po izboru za koje se predhodno dogovorimo.
Cena na upit
03

Degustacija za gurmane

 • Rakija dobrodošlice
 • Tradicionalno srpsko posluženje – slatko i domaća kafa.
 • Neograničena količina rakije za degustaciju, po izboru.
 • Meze po izboru za koje se predhodno dogovorimo.
 • Gurmanski obrok po izboru.
 • Degustacija nije vremenski ograničena.
Cena na upit

Degustaciona sala

Prijatan Ambijent i atmosfera

Prijatna i opuštajuća atmosfera koja će gostima omogućiti da se opuste i uživaju u degustaciji.

Udobnost

 Sala poseduje udoban nameštaj, dovoljno osvetljenja i adekvatnu ventilaciju kako bi gosti bili udobni tokom celog trajanja degustacije.

Opremljena kuhinja

Sala ima opremljenu kuhinju kako bi gosti mogli imati na raspolaganju različite vrste hrane koja se slažu uz rakiju.

Adekvatna temperatura

U sali za degustaciju  konstatno se održava adekvatna temperaturi kako bi gosti mogli uživati u degustaci.

„Rakija ti može biti prijatelj koji će te uvek oraspoložiti, ali i neprijatelj ako joj previše veruješ…“

Prizvodni proces naših rakija

U našoj destileriji voćnih rakija, svaki korak proizvodnje je izveden sa pažnjom  i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane i Zakonom o alkoholnim pićima, kao i principima HACCP-a, i sledljivosti i identifikaciji proizvoda. Kako bismo obezbedili najkvalitetniju rakiju, koristimo tradicionalnu i klasičnu tehnologiju bez ikakvih dodataka aroma ili boja, uz upotrebu samo najzrelijih i najzdravijih plodova različitih sorti voća.

Koristimo samo zdrave i zrele plodove različitih sorti voća, koje prvo pažljivo pripremamo prema klasičnoj tehnologiji bez dodataka aroma i boja. Nakon odstranjivanja koštica ili mlevenja, voćna kaša se pažljivo fermentiše u kontrolisanim uslovima temperature i kiselosti. Nakon što se fermentacija završi, sprovodimo dvostruku destilaciju u bakarnim kazanima sa deflegmatorima, nakon čega se destilati transportuju do prohromskih sudova gde rakija sazreva.

Nakon minimalnog perioda od dve godine odležavanja, rakija se razblažuje destilovanom vodom do željene jačine pića. Pre nego što se rakija stavi u promet, svaka proizvedena boca se ispituje u akreditovanim laboratorijama kako bi se obezbedila najviša moguća kvaliteta. Uz našu destileriju voćnih rakija, garantujemo vam vrhunski ukus i izvrsno iskustvo svaki put.

Posetioci kojima se svidela naša rakija.

Posetili smo ovu degustacionu salu sa velikim očekivanjima i nismo razočarani. Lepa atmosfera, prijatan ambijent i predivna panorama koja se pruža sa terase stvarno su nas oduševili. Osoblje je bilo izuzetno prijatno i veselo, što je doprinelo opuštenoj atmosferi. Izvrsna i obilna hrana bila je prava poslastica. Vrhunska rakija koju smo degustirali bila je kruna celog iskustva. Sve u svemu, odlična degustacija koju bismo preporučili svima.
Jovana Petrović
Degustator Rakije
Ovo je definitivno jedna od najboljih degustacionih sala koje smo posetili. Lepa atmosfera i prijatan ambijent su nas oduševili odmah po dolasku. Pogled sa terase je bio spektakularan, što je dodatno doprinelo iskustvu. Osoblje je bilo veoma prijatno i veselo, što je stvorilo vrlo prijatnu atmosferu. Osećaj kao kod kuće bio je prisutan, a hrana i vrhunska rakija bili su apsolutno izvrsni. Sve u svemu, ovo je sjajno mesto za degustaciju, koje bismo rado posetili ponovo.
Milan Stefanović
Turista
Lepa atmosfera i prijatan ambijent čine ovaj prostor idealnim za opuštanje i uživanje u vrhunskoj rakiji. Hrana je bila izuzetna i obilna, a rakija koju smo pili, bila je apsolutno fantastična. Preporučujemo ovo mesto svima koji žele da uživaju u vrhunskoj rakiji
Sanja Jovanovic
Freelancer